16. maj 2014

Satser på en tur efter et par flad fisk, lørdag den17. maj

Team Blue Sky - satser på en tur efter flad fisk fra Årøsund lørdag den 17. maj, sammen med fruen - forventer at sætte i midt formiddag, når morgen disen er lettet.

4 kommentarer:

 1. Startede ud i tåge, men efter en lille time blev vejret simpelthen pragtfuldt, næsten ingen vind. Vi fangede ialt 13 flade fordelt på 1 skrubbe, 3 isinger og 9 rødspætter, hvor af den største var 37 cm. Vi genudsatte en 4-5 flade og en enkelt sej. Alle fanget på sandorm.

  SvarSlet
 2. Bjarne hvor får du sandorm fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem graver jeg ved Mandø ebbevej, en lille times tid - med en havegreb når det er mest lavvandet. Husk du skal ned i 1 + 1/2 grebs dybde. Jeg gør normalt det jeg finde de størst opskud og graver så en rende på 2 m i længden vender om og graver tilbage lige ved siden af. Nu har du så en rende på 2 x grebbredde og 2 m lang, ned at stå i renden og grav så i samme spor, ja så kommer de frem. Husk at kikke i renden efter orm inden du vender det du lægger op. Du kan hurtigt overse en enkelt eller to. Efter en lille time ja så kan du godt få lidt vand på panden, så tag endelig ikke formeget tøj på. God fornøjelse :-) pak dem ind i aviser ca. 15 stk i hver pakke og læg dem køligt. Hvis der går et par dage så husk at skifte avisen ud. Evt. salt dem ned med salt - så kan de holde sig længe Knæk og bræk.

   Slet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012