6. maj 2014

Laksefest

Førstedagen:

   Start kl 06.00 fuld fart ud til fødefiskene mellem Bananen og Kondomet, og ud med grejet og vente, vente , vente en halv time, så var den første laks i båden, og så gik det slag i slag hvor de bed på alt hvad vi serverede for dem.
   En laks tog mit agn da jeg kørte riggen ned ca 10 fod og stangen havde jeg stadig i hånden det var voldsomt kun 10 meter fra båden når en 7 kg hugger på den første stang man skal til at sætte. !!!
   Kenni var ved at køre et agn ud til en sideplaner men 10 meter fra båden sprang en stor laks helt ud af vandet for at snuppe blinket men den fik vi ikke.

Men det blev til 8 laks fra 3 til 13kg !!! indtil kl 13.30 fra kl 06.30 det var vildt.

2. dagen sidder vi og hygger i båden , det blæser og armene er lidt trætte fra igår :-)

Her er et par billeder :-)

2. dagen havnedag med blæst og hygge i Stege hvor vi spiste krokodillekød og Kudusteaks og buffet uhm kan anbefales.

3. dagen igen masser af laks men kun op til 3til 4 kg og nu kører vi hjem da vejret ikke arter sig resten af ugen, men et fiskeri man kun kan drømme om, men havørreden blev derude, så den kommer på turen til Køge senere på året.  Hilsen Jens Mærsk og Junior.3 kommentarer:

  1. Det er ikke fordi man er misundelig men alligevel.håber for jer at i må få flere gode fiskedage

    SvarSlet
  2. Stort tillykke. Det er sejt

    SvarSlet
  3. Tillykke - flot fisk, du sidder med Jens, det er jo en drømme fisk og dejligt at se det lykkedes for jer at finde laksen. At det så sker på den første dag er da helt fint, hvem ved måske driller vejret de kommende dage. Glæder mig til at høre mere om turen, når I kommer hjem.

    SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012