6. nov. 2014

Pilketur mellem jul og Nytår.

Hej Allesammen. Er der nogen der er interreseret i at lave en fælles pilketur ved broerne som sidste år? Der er 2 datoer vi kan gå ud fra. D 27 eller 28 dec. Vi kunne jo lave en pulje, hvor vi spyttede en 20-50 kr i en pulje og dele dem ud til den største torsk? Jeg skal nok sørge for at bommen er åben ved Skærbæk og vi har fået gravet ud ved renden :-) Vi kan lave noget fælles frokost kl. 12, så vi ligesom får snakket sammen. Det kunne evt. være i Skærbæk havn, hvor der er kommet en ny café helt nede ved havnen. Kom venligst med input eller andet. Mvh. Per Pedersen. Team YO-HO. ( Fiskeriet siger lige nu en del pæne sej og godt med torsk også pæne indimellem.)

8 kommentarer:

 1. Det lyder godt. Håber at vi får flere med fra klubben. ;-) jeg vil komme med nærmere info på siden og vi vil holde turen hvor der er flest der kan.

  SvarSlet
 2. Snigern kommer hvis det er den 27 👍

  SvarSlet
 3. Miss Marlin stikker også stævnen forsigtigt frem til arrangementet ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Allesammen
  Vi satser på den 27. Jeg får ryddet rampen så den er klar. ;-) jeg vil komme nærmere ind på hvornår vi skal mødes. Kom gerne med input mht. Tidspunkt, om der er enighed med at lave en pulje for største torsk. Vi kunne sætte beløbet til 50kr.pr. båd eller pr. Mand og den samlede pulje til største torsk.

  SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012