17. feb. 2014

Jeg kommer lige og besøger jer tirsdag d. 18-2 - 2014. Er på havnen ca. kl. 8.00. Håber der er et par fisk at fange. Mvh. Orla/Miss Marlin - Varde.

8 kommentarer:

 1. hej Orla. hvordan gik det, var der noget at fange??
  jeg har lidt grej til dig, fra lillebælt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja Torben, det er sgu godt vi ikke skal leve af fiskeriet. Det gav 4 pæne Isinger.
   Nååå, ja det er da også rigtigt, at du lånte noget særdeles værdifuldt grej i Lillebælt sidst vi var sammen, det havde jeg da helt glemt. Godt du er en ærlig mand he-he. ;)

   Slet
 2. ja det var da fint med LIDT fisk, og ja jeg har jo været nødt til at leje en bankboks til grejet, da det jo nærmest er uerstatteligt :-) .
  Ellers skal vi vel snart afsted igen? . Har planlagt flere gange, men så ændrer vejret sig igen når vi kommer nærmere. alternativet er under broen igen for at være i læ for vinden det har jeg overvejet kraftigt.
  Er der ellers nogen der har ideer så sig frem.

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun tilslutte mig en snarlig ny omgang "Gå helt i fisk under broerne" arrangement. Evt. kunne man fiske fra 8 - 14, og derefter spise en varm suppe sammen udendørs ved bænkene mens man hygger med alle de gode klubmedlemmer i AASK. Ska vi bare gå i gang med arrangementet ?????

  SvarSlet
 4. Jeg vil da helst ud fra Aarøsund , men det er lidt svært med vinden.
  Derfor har jeg nu igen spejdet efter vejret under broerne, hvor det så ok ud for nogle dage siden, men det ændrer sig igen til det dårligere for denne weekend.

  SvarSlet
 5. Hej Orla.Gå bare igang med at arrangerer en tur på Lillebælt med suppe og mere.
  Bendix kommer.

  SvarSlet
 6. hej Orla. ja gå endelig igang med arrangementet, jeg kommer også uanset hvor det foregår.

  SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012