22. sep. 2013

Fantastisk tur til Simrishamn

Hjemme igen efter en fantastisk tur til Simrishamn, en stor tak til Snigeren, fordi vi fik lov at tage med dem og lære fiskeriet. 

Fredag 

Vi lærte hurtigt og fik første Laks ca. 45 min. efter vi forlod havnen og dagen igennem havde vi en del kontakter og endte fredagen med 4 Laks på 2, 5 - 8, 5 kg. i båden og to genudsætninger pga. fedt finne.

                                      Solopgang over Østersøen

                                     Skipper og en laks på 8 Kg.

            Skipper og Gast (Allan Møller) på spejlblank Østersø


 Lørdag

vejret var ikke helt så godt som fredag, det var blæst lidt op i løbet af natten og vi havde ca. 4 sekundmeter, fiskeriet startede også godt, og vi havde første kontakt efter 1 time, en laks på 57 cm. med fedtfinne, så den blev lempelig frigjort og genudsat. derefter tog det flere timer med få fødefisk i vandet og endnu færre laks, omkring middagstid fik vi et godt hug og efter en god fight får vi en laks på ca. 5 - 6 kg. ind bag båden, hvor den gør et sidste forsøg på at vriste sig fri før den skal i nettet, og det lykkedes desværre for den. Vi slutter dagen af med en laks på 3, 5 Kg.


Ud over Laks var der en del små Torsk der tog blinket på bunden, og en del store Hornfisk tog overflade og sideplaner blink.

Alt i alt en rigtig tur der helt sikkert skal gentages.


3 kommentarer:

 1. Sådan. Fedt.
  Ja det ser fantastisk ud. Men var det ikke ok lørdag, kun 4 ?
  Godt gået.

  SvarSlet
 2. Jo Jan, 4 Meter var ikke så slemt med op ad eftermiddagen tog det til så bølgerne rejste sig mere, og da de ikke var så villige til at hugge, tog vi tidligt ind lørdag.

  SvarSlet
 3. Tillykke, med fangsten skønt at læse I havde en god tur.

  SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012