12. jun. 2013

Makrel tur.

Så bliver der arrangeret en tur efter makrel fra Esbjerg den første weekend i Juli altså D.  5. og 6. juli.
Planen er grilning på havnen fredag aften og rundstykker lørdag morgen og ellers afsted.
Der bliver noget med tilmelding mht. rundstykker og grill osv. men det tager vi lidt senere. ellers er det jo kun vejret der kan stoppe en rigtig lystfisker
Jeg kommer tilbage med mere info.
Vorherre bestemmer vejret . JEG bestemmer sejltiderne.

7 kommentarer:

 1. Jeg venter lige på "GO" fra min makker om han kan få fri denne weekend da vi skal have hans båd, (Tror ikke det grønne lyn er så vild med vesterhavs fiskeri). men er så klar. Vis der er nogle der har noget erfaring med Makrel fiskeri høre jeg gerne fra dem da jeg er helt grøn på dette område..
  Mvh Team Lippe

  SvarSlet
 2. hej lippe. det lyder sku da godt. det er også min første gang makrel , men et makrel forfang er da noget at begynde med ellers tror jeg et sildestykke vil være godt. mht. den grønne er det ikke noget problem da vi kun tager afsted hvis vejret tillader det. håber da at der er andre der vil med. indtil nu har jeg hørt fra jens, og hvis arbejdet tillader vil han også med.

  SvarSlet
 3. Nok kan den grønne fiske i det meste vejr i lillebælt men Vesterhavet er bare noget andet. så må nøjes med at være gast ind til jeg selv får noget andet at fiske fra. men det er nu også fint nok jeg tager min makker med så kan vi lige få ham meldt ind i klubben når vi alligevel er igang.. ;-) Men glæder mig, som et lille barn glæder sig til juleaften..

  Mvh Team Lippe

  SvarSlet
 4. Dejligt initiativ!!! Jeg er selvfølgelig med det er helt sikkert... Der siges, at der fanges godt med fede makreller fra havnemolerne i Esbjerg lige pt. Giv et kald, hvis jeg kan hjælpe med noget...

  Mvh.
  Orla/Miss Marlin - Varde.

  SvarSlet
 5. Hej du/I
  Pt er jeg også klar. Kun hvis jeg SKAL passe kids.

  Ses

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig godt alle sammen. Men Jan du må da også kunne have børnene med på tur som mig (???????????alder). Tak Til Orla, jeg vender tilbage hvis der er brug for hjælp, men det tror jeg ikke. Håber vejret er med os.

   Slet
 6. Uden at jeg kender noget til situationen, vil jeg anbefale dig at investere i et par waders. Du kan få et par neopren til under 500,- og det giver bare lige den ekstra grad af frihed mht. hvor man kan komme til at fiskeri.
  Hvilke waders vil jeg dog ikke gøre mig klog på. Jeg kan kun sige, at indtil videre er jeg glad for mine ABU waders till 399,- (tilbud) fra Føtex. Bilka har dem som regel til 500,- som normalpris - begge Dansk Supermarked = stort set samme varer.
  Ikke at dette svarer på dit spørgsmål, blot et velmenende råd.

  SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012