28. feb. 2013

Det gule rev på 23 timer...

De lovede godt vejr onsdag så vi valgte at prøve det gule rev da det var noget tid siden det sidst er blevet besøgt.
Lidt uforberedt kom vi afsted ,men en håndfuld positioner fra "bjørn" som fisker meget på revet, og som ikke var blej for at sige hvor fiskene måske var..

Vi kørte hjemme fra kørte hjemmefra kl 01.30 tirsdag nat ,mødtes så med john "team tight lines" ved skanderborg og kørte så i konvoj resten af turen.Det var utroligt tåget på vej der op, så vi var ved havnen kl 06 og derefter fik vi sø sat bådene, på den ringeste rampe jeg længe har set "næsten kun egnet til store 4x4 trækkere da den er opbygget som en trappe ,og hvem har nemt ved at hive en båd på 1500 kg  op med en normal bil af en trappe ik os ihvetfald,men det var jo først til fyraften vi skulle bøvle med det...
Vi ville sejle ud ved 7 tiden så vi kunne lige nå at kvæle en rundstykke på den lokale grill inden vi stak til havs.
Vores vrag som vi ville starte på lå 43 km ude så nu fik de 100 hk lov til at arbejde for sagen, men efter 1,5 times sejlads kunne vi se der var noget som ikke passede helt,da vi stadig var 3 timers sejlads fra vraget, vi tjekkede vores kordinater på plotteren og der kunne jeg se en taste fejl så vi sejlede faktisk den modsatte vej end vi skulle, vende skuden og så den anden vi i en stiv time mere ja det endte med vi fik en sms om de norske minutpriser  så vi var LANGT ude.

Vi fandt vraget , men der lå allerede en anden båd men hvad ,der var jo også plads til os, nu skulle vi lige finde drivretningen og så kørte det ellers, ned med 200 grams  pirken og bum så bøjede stangen ellers op kom fine torsk på 3-4 kg, samme vrag holdt også på langer på 2-3 kg ,lys sej på 4-5 kg og fandme om makkeren ikke fik en fin havkat,og hold da kæft den er grim og så hvæser den sku også af en..fiskeriet var super godt indtil middag men så døde det total ud, vi valgt så at prøve neget setn bund på vej ind og vi fik faktisk også rigtigt fine fisk der inde dog "kun" torsk..vi sejlede mod havn kl.16 fik båden op af den famøse rampe som ødelage stænkklapper på bilen + en fanden masse røg fra dækkene blev det også til..

Da vi ikke kunne overskue af filitere fiskene fik vi det gjort på fiske fabrikken som ligger på havnen, og det var da den eneste rigtige ting at få gjort ,10 min så var der 28 kg ren file klar til kølekassen.
turen hjem er lang og tåget igen , men vi endte i haderslev kl 22 ,så skulle der fisk i poser, rengøring,et dejligt bad så så godnat kl 24.00.(og ja jeg stod først på kl 13 igen men det var tiltrægt)
Tak for en fed tur til jesper hansen det må vi gøre snart igen..

2 kommentarer:

  1. Sådan. Utroligt som den katfisk ligner skipperen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg syndes nok jeg havde set den før.. Men det kan kan fisken jo ikke gøre ved, den kan sikkert nå at vokse sig fra det..

      Slet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012