29. jul. 2012

Sommerfisk på "epo" i simris...

Efter lidt snak med Allan fra team cjap og Lars-Post om fiskeriet i Simris her i ferien, blev det besluttet at vi ikke kunne blive hjemme i sommervarmen, men måtte drage afsted i søgen efter laksen.
Vi drog afsted torsdag aften, og landede i Simris kl 24, hvor vi fik båden i vandet. Vi satsede på 4 timers søvn inden havet skulle indtages.
Fredag morgen kl 4.30 var vi 1 mil vest fra 11'eren hvor vi ville starte fiskeriet, og jo det var i det område vi senere på dagen fandt fiskene.
Vi søgte de første par timer uden hug, men pludselig kl. 11 fik vi de først fisk i 105 fod på en flasher og hvid stiv, som holdt 65 cm så den kom i kassen, skønt med en fisk nu var turen ihvertfald reddet.
Vi fik vores livs hug på sideplaner en time efter, en ørnvik 650 monteret med en mercury 115 hk, som på 20 sec tømte et daiwa for 1300 fod line inden vi fik sat en kniv på linen. Lidt stress inden vi fik styr på det igen.
Vi fandt nu fiskene ca. 2 mil syd for 11'eren og det endte med 2 dobbelthug og i alt 10 faste fisk, som blev endte med 6 i båden så det kunne jo ikke blive meget bedre eller kunne det.
Vi valgte kl 20 at trolle mod havnen hvor jeg før har haft meget held med at tage forbi "langegrund" på vej hjem, og det var et klogt valg, for ca 0,5 mil fra grunden gik der en stang i 120 for med flasher og grøn stiv, som efter 30 sek udviklede sig til et dobbelthug, den anden stang gik i 90 fod monteret med ismo magnum "blå/grøn" og så tog fanden ved det hele - Dennis fik en fisk der gik fra 120 fods dybte til 1 meter over vandet på rekort tid, for hulen det satte pulsen helt i vejret, og den så meget fin ud 1 meter over vandet 300 fod ude så den skulle bare ikke mistes. Jeg fik en fisk i samme kaliber, fighten varede i ca. 15 min inden den skulle nettes, men nej 1 cm fra netkanten gik knuden op på den stive og vi kunne se fiske svømme stille og roligt tilbage i dybet, nu kunne vi så koncenterer os om den anden fisk og hvilken fisk det var.

I 28 minutter var det tovtrækkerri for alle pengene, men vi vandt tilsidst. Skulle dette blive den første 10+ i de 6 år som trollefisker? Det så sådan ud hivertfald, fisken op på vægten og 9,6 kg blev det til så det var meget tæt på men desværre ikke 10+.
Vi kørte hjem lørdag morgen, da vejret ikke så godt ud for de næste par dage.
Sommerfeskeri i simris når det er bedst, det kan varmt anbefales.

5 kommentarer:

 1. stort tillykke her fra.så fedt :-)

  SvarSlet
 2. Super fiskeri i har haft. Tillykke med de fine fisk.
  Kunne godt være,at man skulle prøve fiskeri efter sommerlaks....

  SvarSlet
 3. tak alle sammen ,ja det var en super tur ,vi må se om vi ikke kan få en tur stablet på benene her i klubben...Jeg vi meget gerne prøve at stå for noget hvis folk vil...

  SvarSlet

Sommercup 2016

Aask 2014

Klubmester 2013

Aask året 2013

Klubmester 2012 Aask

Aask året 2012